ΠΟΛΥΚΑΡΜΠΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Πολυκαρμπονικά φύλλα για επιστεγάσεις και επενδύσεις όψεων.

Κυψελωτά, συμπαγή και θερμοανακλαστικά, σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. Τα πολυκαρμπονικά φύλλα είναι πολυμερή υλικά, τα οποία εξαιτίας των ιδιοτήτων τους, χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά είδη κατασκευών και καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Ιδανικά για κατασκευές όπως οροφές, πλαγιοκαλύψεις, ηχοπετάσματα, ανεμοθωράκια και θερμοκήπια τα πολυκαρμπονικά φύλλα αξιοποιούνται ευρέως σε ιχθυοκαλλιέργειες, επιπλοποιία, βιομηχανία, αυτοκινητοβιομηχανία, ναυπηγική και εξωτερικές κατασκευές.

Τα πολυκαρμπονικά φύλλα ποικίλουν σε χρώματα (διάφανο, καφέ, γκρι, λευκό, πράσινο, μπλε), πάχη (4mm, 6mm, 10mm, 12mm, 16mm) και μορφή (συμπαγή, κυψελωτά ή κυψελωτά θερμοανακλαστικά).

Τα συμπαγή πολυκαρμπονικά φύλλα, φέρουν διπλή ασπίδα προστασίας UV, ενώ τα κυψελωτά πολυκαρμπονικά φέρουν μονή ασπίδα προστασίας η οποία προστατεύει από το φαινόμενο του πολυμερισμού που οφείλεται στο φάσμα της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας του ηλιακού φωτός. Αυτό τα καθιστά ιδανική επιλογή για την κάλυψη χώρων εστίασης, αφού διατηρούν τη φυσική φωτεινότητα του χώρου και ταυτόχρονα προστατεύουν από τη θερμική ακτινοβολία.

Το μικρό τους βάρος επιτρέπει τη στήριξή τους σε απλές βάσεις και ξύλινες πέργκολες, ενώ οι ειδικές προεξοχές που έχουν στα άκρα τους εξασφαλίζουν την ταχύτερη και ασφαλέστερη τοποθέτησή τους στο σκελετό στήριξης.

Σας τα προσφέρουμε με 10 χρόνια εγγύηση. Η εγγύηση αυτή καλύπτει τον αποχρωματισμό, τη μείωση της φωτοδιαπερατότητας και τη μείωση της αντοχής των φύλλων στις μηχανικές καταπονήσεις.

Ανθεκτικά, εύκολα στην εγκατάσταση, με εγγυημένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα, τα πολυκαρμπονικά φύλλα μπορούν να καλύψουν όχι μόνο κάθε χώρο αλλά και κάθε σας ανάγκη.

Τιμή

Brand

Διαστάσεις

Βλέπετε 1–20 από 36 αποτελέσματα

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο