ΑΨΙΔΕΣ

Ξύλινες αψίδες για κατασκευή στέγης και αρχιτεκτονική τοπίου

Μεταμορφώστε το χώρο σας ξεκινώντας από ψηλά! Οριοθετήστε τον εξωτερικό σας χώρο, δημιουργώντας μια είσοδο τόσο ξεχωριστή όσο και η εμπειρία που θα προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ιδανικές για κατασκευή ξύλινης στέγης με ιδιαίτερη μορφή, αψίδες εισόδου στον κήπο ή το αίθριο, οι ξύλινες αψίδες αποτελούν σημαντικά στοιχεία στην αρχιτεκτονική τοπίου, όχι μόνο ως εντυπωσιακά οπτικά χαρακτηριστικά του χώρου, αλλά και ως δομικά μέρη του περιβάλλοντος στο οποίο τοποθετούνται.

Οι ξύλινες αψίδες είναι φτιαγμένες από εμποτισμένη σκανδιναβική πεύκη, αντέχουν στη φθορά του χρόνου καθώς και στις εξωτερικές συνθήκες κάθε εποχής. Διατίθενται άβαφες και σε διαφορετικές διαστάσεις, για να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Σας προσφέρουμε πολλές επιλογές εμποτισμένης και σύνθετης ξυλείας, για κατασκευές ξύλου σε εξωτερικούς χώρους που συνδυάζουν μοναδική ποιότητα και τιμή. Βρείτε ακόμη εμποτισμένες δοκούς, ξύλινες τάβλες δαπέδου, κυλινδρικούς ξυλοδοκούς εμποτισμένης σκανδιναβικής πεύκης και πολλά ακόμη κορυφαία προϊόντα ξυλείας.

Τιμή

Διαστάσεις

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο