Τρόποι αποστολής

Νομός Αττικής:

Η αποστολή των παραγγελιών εντός Αττικής (έως σχηματάρι), γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας ή απο συνεργάτη μας.

Σύνορα:
Βόρεια: Οινόφυτα – Δήλεσι
Δυτικά: Ελευσίνα – Μάνδρα

Κόστος Αποστολής:

  • Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ
Ότι κατασκευάζεται η τροποποιείτε εμποτισμένο η μη στην έδρα μας στα Οινόφυτα τα μεταφορικά θα πρέπει να υπολογίζονται με συννενόηση .
Για τις ξύλινες αποθήκες χρεώνεστε πάντα μεταφορικά απο Οινόφυτα

Όλα τα προιόντα παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.
Σε περίπτωση που το επιθυμειτε, υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να πραγματοποιηθεί παράδοση σε όροφο (με ανάλογο κόστος).

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ:

Η αποστολή των παραγγελιών για την υπόλοιπη Ελλάδα, γίνεται απο τα πρακτορεία Αθηνών και σε συνέχεια με μεταφορική που θα επιλέξετε, τα έξοδα της οποίας, θα επιβαρύνουν εσας.

Απο τη δική μας πλευρά, η αποστολή των προϊόντων έως τις μεταφορικές της Αθήνας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα απο τα πρακτορεία, θα πρέπει να υπολογίσετε και να μεριμνήσετε για την μεταφορά απο τα πρακτορεία στον χώρο σας με ενα επιπλέον κόστος το οποίο εξαρτάται απο το βάρος ή/και τον όγκο της παραγγελίας σας (το τελικό κόστος εξαρτάται απο την τιμολογιακή πολιτική της μεταφορικής που θα επιλέξετε).
Προκειμένου να σας βοηθήσουμε και κατόπιν αιτήματός σας, αναλαμβάνουμε χωρίς επιπλέον κόστος να επικοινωνήσουμε με την μεταφορική που επιθυμείτε (ή αν δεν γνωρίζετε, αναλαμβάνουμε να βρούμε εμείς) και σας ενημερώνουμε για το κόστος μεταφοράς.
Η εξόφληση των εξόδων αποστολής της μεταφορικής εταιρείας πραγματοποιείται από τον παραλήπτη την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο