Πολυκαρμπονικό φύλλο κυψελωτό φιμέ 4mmΠολυκαρμπονικό φύλλο κυψελωτό φιμέ 4mm
int(44228)

Πολυκαρμπονικό φύλλο κυψελωτό φιμέ 4mm

17,12 84,95  συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Πολυκαρμπονικά φύλλα με 10 χρόνια εγγύηση και προστασία UV

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
Ανταγωνιστικές τιμές
Αποστολή στον χώρο σας

Περιγραφή

Η ελάχιστη κλίση του στεγάστρου πρέπει να είναι 5%.
Οι νευρώσεις τοποθετούνται πάντοτε με τη φορά της κλίσης. Σε ένα φύλλο 2,10 x 6,00m, οι νευρώσεις ακολουθούν τη διάσταση των 6 μέτρων.
Τα φύλλα έχουν προστασία UV από τον ήλιο από τη μία πλευρά. Προκειμένου να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει η πλευρά αυτή να τοποθετηθεί με όψη προς τα επάνω – προς τον ήλιο. Η πλευρά είναι αυτή με τα γράμματα (της προστατευτικής μεμβράνης).
Τα φύλλα πρέπει να αποθηκεύονται σε χώρο που δεν τα επηρεάζει η ηλιακή ακτινοβολία. Συχνό λάθος είναι να παραμένουν οριζόντια πάνω σε τσιμεντόπλακες. Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες ανάμεσα στα φύλλα και τις πλάκες με αποτέλεσμα να σκεβρώνουν τα φύλλα.
Οι προστατευτικές μεμβράνες πρέπει να αφαιρούνται αμέσως πριν ή μετά την τοποθέτηση γιατί η ηλιακή ακτινοβολία τις επηρεάζει και δεν αποκολλούνται από το φύλλο.
Τα φύλλα καμπυλώνονται πάντα προς το μήκος τους.
Εφόσον τα πολυκαρμπονικά φύλλα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, καλύπτονται με 10 χρόνια εγγύηση, η οποία καλύπτει τον αποχρωματισμό, τη μείωση της φωτοδιαπερατότητας και την μείωση της αντοχής των φύλλων στις μηχανικές καταπονήσεις.

Επιπλέον πληροφορίες

ΒάροςΜ/Δ
ΔιαστάσειςΜ/Δ
Διαστάσεις

, , , , ,

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο