ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ – ΣΕΙΡΑ WHITE RHINO

Ξύλινες Παιδικές Χαρές WHITE RHINO για επαγγελματική και οικιακή χρήση

Οι ξύλινες παιδικές χαρές είναι κατάλληλες για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, παιδότοπους αλλά και για οικιακή χρήση.

Οι ξύλινοι πύργοι και οι παιδικές χαρές της ctx είναι κατασκευασμένες από ξυλεία που είναι κατεργασμένη αλλά παράλληλα απόλυτα ασφαλής για παιδιά ακόμα και αν κάποιο κομμάτι τους έρθει σε επαφή με το στόμα τους.

Όλες οι κατασκευές μας προέρχονται από εμποτισμένη σκανδιναβική ξυλεία, αρίστης ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής απέναντι στις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες αλλά και τη φθορά του χρόνου και της χρήσης.

Στην ctx κατασκευάζουμε ξύλινες παιδικές χαρές και ξύλινους πύργους με την δυνατότητα ευελιξίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή τους με τα διαθέσιμα κουτιά εξαρτημάτων που δίνουν την δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον κομμάτια καθώς ο αριθμός των παιδιών μεγαλώνει ή οι ανάγκες της επιχείρησης σας αυξάνονται. Οι κατασκευές παραδίδονται έτοιμες προς συναρμολόγηση και είναι εύκολες στην τοποθέτηση.

Δημιουργήστε έναν απόλυτα ασφαλή χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης για τα παιδιά χρησιμοποιώντας προϊόντα μέσα από την μεγάλη γκάμα από ξύλινους πύργους, δάπεδα ασφαλείας, κούνιες, τσουλήθρες και τραμπάλες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τιμή

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο