ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΝΙΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Το τετράγωνο πανί σκίασης είναι ένα do-it-yourself προϊόν σκιάς, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχεδιασμό σκιάς. Το πανί σκίασης προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε ανθεκτικό σημείο σύνδεσης για να παρέχει προστασία από τον ήλιο αλλά συγχρόνως και διακόσμηση όπου απαιτείται. Κάθε πανί – ύφασμα σκίασης αποστέλλεται έτοιμο για εγκατάσταση και περιλαμβάνει μεταλλικό δακτύλιο για εύκολη σύνδεση με το σπίτι, το κτίριο, το δέντρο ή την δοκό. Τα πανιά σκίασης προσφέρουν μια εξαιρετική λύση σκιάς για πατώματα, αίθρια, πισίνες, παιδότοπους, κάμπινγκ ή σε Τετράγωνα πανιά σκίασης NESLING

Ευελιξία και ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης!

Τα πανιά σκίασης αποτελούν εξαιρετική λύση σκίασης για deck κήπων, πισίνες, χώρους παιχνιδιού, χώρους κάμπινγκ ή και για οποιοδήποτε άλλο μέρος που χρειάζεται σκίαση.

Το τετράγωνο πανί σκίασης είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση. Κατασκευασμένο με ενσωματωμένα με μεταλλικά δακτυλίδια, για ευκολία στην τοποθέτηση, προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε ανθεκτικό σημείο σύνδεσης, για να παρέχει προστασία και να δώσει στον εξωτερικό σας χώρο εμφάνιση που θα τον κάνει να ξεχωρίσει.

Τα διάτρητα τετράγωνα πανιά σκίασης NESLING, ζυγίζουν 285gsm, και διαθέτουν εγγύηση 5 ετών και φτάνουν στο χώρο σας έτοιμα για εγκατάσταση!

Συνδυάστε πανιά σκίασης με διαφορετικό μέγεθος, χρώμα και σχήμα για να δημιουργήσετε στο χώρο σας έναν ξεχωριστό «αρχιτεκτονικό» σχεδιασμό σκίασης, κάνοντας την εμπειρία περιήγησής σε αυτόν τόσο μοναδική όσο η αισθητική σας!

Τιμή

Χρώμα

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο