ΣΥΝΘΕΤΗ ΞΥΛΕΙΑ

Σύνθετη ξυλεία εμποτισμένη για σύγχρονες κατασκευές

Όταν το αισθητικό αποτέλεσμα και η αντοχή αποτελούν προτεραιότητες, τότε η σύνθετη ξυλεία είναι η ιδανική επιλογή για τις κατασκευές σας.

Η συγκολλητή ξυλεία, γνωστή και ως “σύνθετη”, είναι ένας τύπος μηχανικά κατασκευασμένου δομικού υλικού το οποίο αποτελείται από πολλαπλά στρώματα ξύλου κολλημένα μεταξύ τους με ανθεκτικές συγκολλητικές ουσίες. Είναι ένα είδος ευέλικτης ξυλείας με πληθώρα δομικών και διακοσμητικών εφαρμογών.

Βρείτε την ποικιλία που αναζητάτε με δοκούς σύνθετης ξυλείας, που συνδυάζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ξεχωριστής πρώτης ύλης με την τεχνοτροπία της επεξεργασίας της.

Οι δοκοί σύνθετης ξυλείας ενδείκνυνται για χρήση σε αρχιτεκτονικές κατασκευές με μεγαλύτερες τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις καθώς παρουσιάζουν μικρότερο ποσοστό παραμορφώσεων και μεγαλύτερη τεχνική και αισθητική ομοιομορφία μέσω της διαδικασίας αφαίρεσης ατελειών όπως ρόζοι ή τμήματα με ρωγμές.

Η σύνθετη ξυλεία προέρχεται από εμποτισμένη σκανδιναβική πεύκη, διακρίνεται για την αντοχή στις ελληνικές καιρικές συνθήκες και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.

Τιμή

Διαστάσεις

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο