ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Οι ξύλινες παιδικές χαρές για νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους ή ακόμα και την αυλή του σπιτιού σας. Ξύλινοι πύργοι, κούνιες, τσουλήθρες και παιχνίδια παιδικής χαράς.

Οι εξωτερικοί χώροι μπορεί να είναι χώροι χαλάρωσης και ηρεμίας για τους μεγάλους, για τα παιδιά όμως είναι χώροι δράσης, ενέργειας και ατελείωτου παιχνιδιού. Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά με μια παιδική χαρά .

Είτε πρόκειται για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, σε εμάς θα βρείτε κούνιες, τσουλήθρες, πύργους αναρρίχησης, ξύλινα παιδικά σπίτια και πολλές ακόμα ξύλινες κατασκευές, για να δημιουργήσετε έναν χώρο ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί και τους αξίζει.

O ευέλικτος σχεδιασμός των κατασκευών μας σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα κουτιά εξαρτημάτων σας δίνουν την δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον κομμάτια καθώς ο αριθμός των παιδιών μεγαλώνει ή η κίνηση στην επιχείρησή σας αυξάνεται. Οι κατασκευές παραδίδονται έτοιμες προς συναρμολόγηση και είναι εύκολες στην τοποθέτηση.

Η ξυλεία που χρησιμοποιείται αν και κατεργασμένη, είναι απόλυτα ασφαλής ακόμα και αν έρθει σε επαφή με το στόμα του παιδιού. Επιπλέον, όλες οι σειρές μας συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας όπως αυτές ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τέλος, όλες οι κατασκευές προέρχονται από εμποτισμένη σκανδιναβική ξυλεία, αρίστης ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής απέναντι στις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες αλλά και τη φθορά του χρόνου και της χρήσης.

Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο εξωτερικός σας χώρος θα είναι πάντα γεμάτος με παιδικές φωνές και γέλια. Γεμάτος παιδική χαρά.

Τιμή

Brand

Χρώμα

Διαστάσεις

Βλέπετε 1–20 από 138 αποτελέσματα

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο