Ξύλινη σκάλα με κουπαστήΞύλινη σκάλα με κουπαστή
int(45353)

Ξύλινη σκάλα με κουπαστή

120,50  συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Ανεβείτε με στυλ!
Η ξύλινη σκάλα διευκολύνει τα παιδιά να εισέλθουν με ασφάλεια στον αγαπημένο τους ξύλινο πύργο. Αυτή η άνετη σκάλα έχει κουπαστή για να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδρομή.
Τα βήματα μπορούν να προστεθούν σε όλους σχεδόν τους πύργους παιχνιδιού Blue Rabbit 2.0 με ύψος πλατφόρμας 1,2 m ή 1,5 m.
Δύο κιγκλιδώματα είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας EN71-8 και επιτρέπουν την ασφαλή άνοδο και κατεύθυνση.
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , , ,
Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
Ανταγωνιστικές τιμές
Αποστολή στον χώρο σας

Περιγραφή

Oι προεκτάσεις και τα εξαρτήματα για τους ξύλινους πύργους παιδικής χαράς εφαρμόζουν σε όλους τους Πύργους BLUE RABBIT, τοποθετούνται  ωστόσο και σε DIY ή ειδικές κατασκευές. 

Είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, αντίστοιχα των Πύργων. Διατίθενται σε διαστάσεις για ύψη 120εκ. και 150εκ. (τοποθετούνται στα ανοίγματα των πύργων στα συγκεκριμένα ύψη).

 • Τα μεταλλικά μέρη έρχονται σε ένα κουτί, με τις ακριβής οδηγίες συναρμολόγησης και εφαρμογής. Στο κουτί περιλαμβάνονται βίδες και καλύμματα βίδας καθώς και ότι μεταλλικό στοιχείο απαιτείται για την εφαρμογή.
 • Η ξυλεία τους είναι Φινλανδική και φέρει πιστοποιητικά ποιότητας. Παραδίδεται έτοιμη κομμένη στις προτεινόμενες διαστάσεις, για συναρμολόγηση.
 • Μπορείτε να προσθέσετε στις προεκτάσεις και επιπλέον εξαρτήματα έτσι ώστε να γίνει περισσότερο ενδιαφέρον για τα παιδιά.
 • Αν θέλετε να δώσετε περισσότερο χρώμα προτείνουμε βερνίκια νερού ξύλου άοσμα και οικολογικά.

Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε τα παρακάτω εξαρτήματα:

 • Εξαρτήματα παιδικής χαράς για χρήση στον Πύργο ή στις προεκτάσεις.

Η σειρά κατασκευών της παιδικής χαράς Blue Rabbit διατίθεται για χρήση σε ιδιωτικούς – οικιακούς χώρους. Είναι πιστοποιημένη από την TÜV NORD και ασφαλής ακόμα και αν το παιδί φέρει κάποιο από τα μέρη σε επαφή με το στόμα του.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: DIN EN 1171-1:2004-07 , DIN EN 1171-3:2013-07 , DIN EN 1171-8:2011-11, ΖΕΚ 01.4-08

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις

,

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειο