Ενημερωθείτε Άμεσα στο 22620 36388 ή στείλτε μας μήνυμα

tzaxo@windowslive.com

Παραλαβές από Αθήνα κατόπιν παραγγελίας.
(Πρακτορείο μεταφορών ΣΦΑΙΡΑ EVIAS)
Ορφέως 201, ΡΕΝΤΗ (Πρακτορεία Αθηνών)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Προσοχή:

Οι φωτογραφίες σε ορισμένα προϊόντα (ειδικά στις ξύλινες αποθήκες, τα επαγγελματικά σπιτάκια και τα wood studios) είναι ενδεικτικές, γι’ αυτό ισχύει αποκλειστικά για την τιμή και τα χαρακτηριστκά τους ότι αναγράφεται στην περιγραφή τους.

 

Στις τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνεται:

Α- Η  μεταφορά.

Β- Οι  χρωματισμοί (βαφή).

 

  • Για όλα τα εμποτισμένα προϊόντα / καλαμωτές / πανιά σκίασης, η αποστολή είναι δωρεάν μέχρι την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί.
  • Αν χρειαστείτε κάποια τροποποιήση πάνω σε αυτά τότε χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς από τα Οινόφυτα μέχρι την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί.
  • Τη μεταφορά για τα ξύλινα σπιτάκια / ράφια dexion / λευκή ξυλεία, τη χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς από τα Οινόφυτα μέχρι την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα μας, για να μάθετε από πού χρεώνεται η μεταφορά, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Tα προϊόντα μας διανέμονται με μεταφορικές εταιρείες / ΕΛΤΑ / Courier στο χώρο σας.
Για όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφοράς της μεταφορικής εταιρείας καθορίζεται από την ίδια.
Οι τιμές στα προϊόντα μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α  24%.

 

Οι μεταφορικές εταιρείες δεν έχουν σχέση με το προσωπικό της εταιρείας μας,

είναι εξωτερικοί συνεργάτες. Δεν φέρουμε ευθύνη για προβλήματα που ενδε –

χομένως να δημιουργηθούν.

 

Μετά την παράδοση από εμάς στην μεταφορική εταιρεία, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν φθορές του προϊόντος.

Επίσης δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην παράδοση σε εσάς.

Το προϊόν παραδίδεται από εμάς στην μεταφορική την ημερομηνία που αναγράφεται στο Δελτίο Αποστολής ή το Τιμολόγιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

To παρακάτω κείμενο περιγράφει την πολιτική της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει από τους επισκέπτες των σελίδων της (εφεξής ”χρήστες“).

1. Τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων
Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) και κατά την χρήση των υπηρεσιών της είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν αντίστοιχες υπηρεσίες (newsletters, διαγωνισμοί, chats, Web2SMS) για λογαριασμό σας αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, στην οποία έχετε ήδη ρητά συγκατατεθεί, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων των συνδρομητών της. Ως εκ τούτου, τα τυχόν προσωπικά δεδομένα (π.χ. ονόματα πρόσβασης, κλπ) που εμφανίζονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις των Ν. 2472/97 και Ν. 3471/06 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. H εταιρεία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και στοχεύει στην καλύτερη εφαρμογή της ορθής πρακτικής σε ότι αφορά το Internet. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σας σχέσης με την εταιρεία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) Όταν πρόκειται για στοιχεία ατόμων που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί σε κάποια υπηρεσία, αλλά έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς σε άλλες on-line δραστηριότητες (π.χ. σε διαγωνισμούς), τα στοιχεία τους διατηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται για τη διασφάλιση της ορθής εκτέλεσης της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην εταιρεία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, για προωθητικές ενέργειες της Εταιρίας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) , συνδεδεμένων ή συνεργαζομένων με αυτήν Εταιριών, για ενημέρωση για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της Εταιρίας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) ή συνεργαζομένων με αυτήν επιχειρήσεων ή για στατιστικούς λόγους. Αποδέκτες στοιχείων του Αρχείου, δύνανται να είναι εταιρίες που ενδεχομένως μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης και μόνο για τον σκοπό της παροχής των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή την τυχόν παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που έχει ζητήσει ο χρήστης και πάντα υπό τις προϋποθέσεις των άρθρων 4 και 5 παρ. 5 εδ. β΄ του Ν. 3471/06. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται επίσης στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήμάτος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν οι διατάξεις των Ν. 2472/1997 και Ν. 3471/06 για τα προσωπικά δεδομένα.

2. Χρήση cookies
Για την σωστότερη λειτουργία του ιστοτόπου και την καλύτερη πλοήγησή σας, καθώς και για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies είναι κείμενο-αρχεία με πληροφορίες, τα οποία ο εξυπηρετητής ιστού (web server της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr)) αποθηκεύει στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να υπάρχει πχ. εξατομίκευση διαδικτυακών διαφημίσεων, ανάλυση επισκεψιμότητας ή άλλη στατιστική ανάλυση, και παροχή των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει . Κατ’αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του. Mόνο η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) και οι ειδικά εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά cookies.

Mπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: aboutcookies.org. Σε περίπτωση που επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies στον www.ctx.gr η λειτουργικότητα κάποιων σελίδων ενδέχεται να χαθεί ή να μειωθεί.

Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση και διαχείριση των cookies στον ιστοτόπο μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες:

Σχετικά με τα cookie και την διαχείριση τους:

http://www.aboutcookies.org/default.aspx

http://www.whatarecookies.com/

Σχετικά με την πολιτική της Google:

https://www.google.com/about/company/user-consent-policy.html

https://www.google.com/policies/technologies/cookies/

http://www.google.com/intl/el/policies/privacy/partners/

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε εδώ

3. Παροχή πληροφοριών
Κατά καιρούς θα σας παρέχουμε πληροφορίες για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε. Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε έρευνες που διεξάγονται από την εταιρεία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) ή τις συνεργαζόμενες εταιρίες, οι οποίες εξετάζουν την αποτελεσματικότητα και την απήχηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

4. Χρήστες κάτω των 18
Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων / κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στο website της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr)

5. Επεξεργασία και Προστασία Δεδομένων
Το παρόν περιγράφει την πολιτική της εταιρείας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) σχετικά με τις πληροφορίες προσωπικών δεδομένων (εφεξής «πληροφορίες») που οι επισκέπτες των σελίδων της (εφεξής «χρήστες») θέτουν σε γνώση της, όταν με οποιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιούν προϊόντα ή υπηρεσίες της Εταιρίας , ή επιθυμούν να αποστείλουν βιογραφικά τους αναζητώντας ευκαιρίες πρόσληψης, ή όταν εγγράφονται ως υποψήφιοι για πρόσληψη ή όταν αποστέλλουν ή συντάσσουν με οποιοδήποτε τρόπο βιογραφικά τους σημειώματα ή γενικά πληροφορίες στις οποίες εμπεριέχονται προσωπικά τους δεδομένα ή όταν λαμβάνουν μέρος σε διεξαγόμενες εξετάσεις ή διαγωνισμούς μέσω τις ιστοσελίδας ή όταν με οποιοδήποτε τρόπο αποστέλλουν τέτοιες πληροφορίες ή/και επικοινωνούν με την εταιρεία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

H διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της Εταιρίας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθώς και του Κανονισμού ΕΕ 2016/79 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.ctx.gr.

Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) χρησιμοποιεί τις συλλεχθείσες πληροφορίες για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών της. ΟΙ πιο κάτω παράγραφοι περιγράφουν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, μερικούς τρόπους με τους οποίους η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να επικοινωνήσει τα συλλεχθέντα προσωπικά δεδομένα.

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες/χρήστες επικοινωνούν με την Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, η ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) διατηρεί το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο με την επικοινωνία αυτή, και την σχετική πληροφορία, και μπορεί να χρησιμοποιεί την πληροφορία που έλαβε, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα του επισκέπτη/χρήστη ή και εμπορικές και προωθητικές ενέργειες. Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μπορεί να στέλνει σε υποψηφίους ηλεκτρονικά μηνύματα που αφορούν την διεξαχθείσα έρευνα για την αγορά εργασίας. Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) συνεργάζεται με τρίτους οι οποίοι παρέχουν στην ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) τις υπηρεσίες τους, όπως, ενδεικτικά, αλλά όχι αποκλειστικά ειδικοί σύμβουλοι και ελεγκτές, εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ανάλυσης δεδομένων, συστημάτων υποστήριξης λογισμικού και άλλων, διοικητικών ή όχι συστημάτων και υπηρεσίες ασφάλειας. Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιεί σε αυτά τα τρίτα μέρη πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με τον σκοπό για τον οποίο τα τρίτα αυτά μέρη παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Επιπροσθέτως, οι σύμβουλοι λογισμικού της ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσουν μια τέτοια πληροφορία προκειμένου να τροποποιήσουν, εξελίξουν, αναπτύξουν, βελτιώσουν και αξιολογήσουν την R &D τεχνολογία τους.

6. Παιδιά
Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, οι ιστότοποί μας ούτε είναι σχεδιασμένοι σκοπίμως ούτε απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 13 ετών.

7. Γνωστοποίηση και μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων
Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τους νόμιμους επαγγελματικούς μας σκοπούς και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) ενδέχεται να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με διάφορες εξωτερικές εταιρίες ή παρόχους υπηρεσιών ή πωλητές που εργάζονται για λογαριασμό μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας, αφότου σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και λάβουμε τη συναίνεσή σας.

Επίσης, η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μπορεί να μεταφέρει ορισμένα προσωπικά δεδομένα εκτός γεωγραφικών συνόρων σε άλλες εταιρίες μέλη της Εταιρίας ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) ή εξωτερικές εταιρίες που συνεργάζονται με εμάς ή για λογαριασμό μας. Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μπορεί επίσης να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεστε. Με το να παρέχουν προσωπικά δεδομένα μέσω διαδικτύου, οι επισκέπτες συναινούν στη μεταφορά αυτή ή/και στην αποθήκευση των προσωπικών τους δεδομένων στο εξωτερικό.

Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μπορεί επίσης να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα σχετικά με την πώληση, εκχώρηση ή άλλη μεταβίβαση της επιχείρησης του ιστότοπου τον οποίο αφορούν τα δεδομένα, προκειμένου να απαντήσει σε αιτήματα της κυβέρνησης ή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαστικές αποφάσεις ή νομοθετικούς κανονισμούς. Τέτοιες αποκαλύψεις μπορεί επίσης να απαιτούνται για ελέγχους προστασίας προσωπικών δεδομένων ή ελέγχους ασφαλείας ή/και για τη διερεύνηση ή ανταπόκριση σε παράπονα ή απειλές κατά της ασφάλειας.

Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) δεν πωλεί προσωπικά δεδομένα σε οποιουσδήποτε τρίτους. Επίσης, η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) δεν θα διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε σε οποιουσδήποτε τρίτους.

8. Επιλογές
Γενικά, δεν απαιτείται να υποβάλλετε προσωπικά δεδομένα στην Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) διαδικτυακά, αλλά μπορεί να ζητήσουμε από εσάς να της παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα προκειμένου να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις εκδηλώσεις μας. Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μπορεί επίσης να ζητά την άδειά σας για ορισμένες χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων και μπορείτε είτε να συναινέσετε ή να αρνηθείτε αυτές τις χρήσεις. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή επικοινωνίες, όπως ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο (newsletter), θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τον σχετικό κατάλογο παραληπτών οποτεδήποτε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε κάθε επικοινωνία. Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

Όπως αναφέρθηκε ανωτέρω στην ενότητα “Cookies”, εάν επιθυμείτε να αποφύγετε να σας εντοπίσουν τα cookies καθώς περιηγείστε στους ιστότοπούς μας, μπορείτε να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή σας (browser) να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ενημερώνει όταν αποστέλλεται ένα cookie. Σημειωτέον, ωστόσο, ότι κάποια τμήματα των ιστότοπών μας μπορεί να μην μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά αν επιλέξετε να αρνείστε τα cookies.

9. Πρόσβαση
Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που τηρούμε για εσάς (ο όρος «Προσωπικά Δεδομένα» όπως ορίζεται στην ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), καθώς και να τα αναθεωρήσετε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε ένα αίτημα ή εάν σας προβληματίζει κάτι από τα ανωτέρω, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση tzaxo@windowslive.com.

10. Ασφάλεια και ακεραιότητα των Δεδομένων
Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) εφαρμόζει εύλογες πολιτικές και διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφαλείας προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή.

Επιπλέον, προσπαθούμε να διασφαλίζουμε ότι η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται σε όσους υπάρχει ανάγκη να λάβουν γνώση αυτών. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Παρακαλείστε να έχετε υπόψη σας ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Αν και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στον ιστότοπό μας. Μετά τη λήψη των στοιχείων σας θα εφαρμόσουμε αυστηρές διαδικασίες και λειτουργίες ασφαλείας ώστε να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση.

Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

11. Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους
Οι ιστότοποι της ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) μπορεί να εμπεριέχουν συνδέσεις με άλλους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων που τηρούνται από άλλες εταιρίες μέλη της Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) και που διέπονται από άλλες δηλώσεις απορρήτου το περιεχόμενο των οποίων ενδέχεται να διαφέρει από την παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Παρακαλείστε να μελετάτε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε πριν υποβάλετε σε αυτόν τυχόν προσωπικά δεδομένα. Αν και προσπαθούμε να παρέχουμε συνδέσεις μόνο με ιστοτόπους που μοιράζονται τις υψηλές προδιαγραφές μας και τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα δεν υπέχουμε ευθύνη για το περιεχόμενο, την ασφάλεια ή τις πρακτικές απορρήτου που εφαρμόζουν άλλοι ιστότοποι.

12. Παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών
Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) λαμβάνει προσωπικά δεδομένα κατά την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών – συνήθως κατά την παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εργοδότες, επιχειρήσεις με πελάτες φυσικά πρόσωπα και στον δημόσιο τομέα. Οι σχέσεις μας με τους πελάτες διέπονται από τις επιστολές συνεργασίας και τους γενικούς όρους συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνουμε. Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) παρέχει υπηρεσίες διαφόρων τύπων και ο ρόλος της ενδέχεται να μην είναι πάντα ευκρινής για τα άτομα που είναι υποκείμενα των δεδομένων. Ωστόσο, η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις της που απορρέουν πάντοτε από την ισχύουσα Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις εφαρμοστέες κανονιστικές οδηγίες που σχετίζονται με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων.

13. Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση
Η Εταιρία ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ (ctx.gr) υποβάλλει την παρούσα Δήλωση σε συχνή επανεξέταση και ενδέχεται να την τροποποιεί ή να την αναθεωρεί περιοδικά κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Όταν τυχόν προβούμε σε αλλαγές, θα καταγράφουμε την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στη Δήλωση. Η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς και τα στοιχεία σας από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Μαιο του 2018.

14. Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση tzaxo@windowslive.com.