ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΟΧΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ

ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ

προσφέρει τις απαραίτητες τεχνικές και σας δίνει τις συμβουλές που χρειάζεστε προκειμένου να βοηθήσει όχι μόνο να επιλέξετε, αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.

01. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Όλα τα υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα, προκειμένου να καλύπτουν τόσο τις δικές μας απαιτήσεις και προσδοκίες όσο και τις δικές σας. Η εταιρεία προσδοκά και θέτει τις βάσεις μιας ειλικρινούς, μακροχρόνιας και τίμιας σχέσης με τον πελάτη και συνεργάτη μας.

02. ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται σε εμάς, είναι δυνατό να προσαρμοστούν στις δικές σας απαιτήσεις. Κάθε μας πρόταση, είναι απολύτως εναρμονισμένη με τις δικές σας ανάγκες.

03. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η υποστήριξη και η σωστή πληροφόρηση δεν σταματά με την αγορά κάποιου προϊόντος. Είμαστε δίπλα σας, να καλύψουμε κάθε σας απορία. Επιθυμία και προσδοκία μας είναι να μεταδώσουμε τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να έχετε σωστή και έγκυρη ενημέρωση.

04. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Το εξειδικευμένο μας συνεργείο, αναλαμβάνει να μεταφέρει (κατόπιν συνεννοήσεως) και να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό, με προσοχή και ασφάλεια, στο χώρο σας. Έχουμε ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, σας προσφέρουμε:

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

> Επιλεγμένα Ποιοτικά Προϊόντα.
> Εξατομικευμένη σχεδίαση και κατασκευή
> Ανταγωνιστικές τιμές
> Πληροφορίες και τεχνικές κατασκευής και εγκατάστασης
> Συμβουλές, ανάλυση και σύγκριση προϊόντων
> Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
> Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής και ευκολίες
Ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε απο το 2003, στεκόμαστε δίπλα σας και προσφέρουμε Λύσεις και Συμβουλές για κάθε σας ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε:

Υποστήριξη και Συμβουλές

> Ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα μας
> Ανάλυση και προτάσεις ανάλογα με τον χώρο σας
> Οδηγίες και Συμβουλές εγκατάστασης
> Τεχνικές συμβουλές κατασκευής