Ενημερωθείτε Άμεσα στο 22620 36388 ή στείλτε μας μήνυμα

tzaxo@windowslive.com

Παραλαβές από Αθήνα κατόπιν παραγγελίας.
(Πρακτορείο μεταφορών ΣΦΑΙΡΑ EVIAS)
Ορφέως 201, ΡΕΝΤΗ (Πρακτορεία Αθηνών)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ προσφέρει τις απαραίτητες τεχνικές και σας δίνει τις συμβουλές που χρειάζεστε προκειμένου να βοηθήσει όχι μόνο να επιλέξετε, αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Όλα τα υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα, προκειμένου να καλύπτουν τόσο τις δικές μας απαιτήσεις και προσδοκίες όσο και τις δικές σας. Η εταιρεία προσδοκά και θέτει τις βάσεις μιας ειλικρινούς, μακροχρόνιας και τίμιας σχέσης με τον πελάτη και συνεργάτη μας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η υποστήριξη και η σωστή πληροφόρηση δεν σταματά με την αγορά κάποιου προϊόντος. Είμαστε δίπλα σας, να καλύψουμε κάθε σας απορία. Επιθυμία και προσδοκία μας είναι να μεταδώσουμε τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να έχετε σωστή και έγκυρη ενημέρωση.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται σε εμάς, είναι δυνατό να προσαρμοστούν στις δικές σας απαιτήσεις. Κάθε μας πρόταση, είναι απολύτως εναρμονισμένη με τις δικές σας ανάγκες.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Το εξειδικευμένο μας συνεργείο, αναλαμβάνει να μεταφέρει (κατόπιν συνεννοήσεως) και να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό, με προσοχή και ασφάλεια, στο χώρο σας. Έχουμε ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΟΧΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ