ΞΥΛΙΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Ξύλινες αποθήκες κήπου από εμποτισμένη ξυλεία

Παρέχουμε λύσεις για κάθε εξωτερικό χώρο, ώστε αυτός να ξεχωρίζει όχι μόνο σε επίπεδο αισθητικής αλλά και λειτουργικότητας.

Ανακαλύψτε τις ξύλινες αποθήκες μας και δημιουργείστε ένα χώρο που θα προσφέρει στα εργαλεία κήπου σας απόλυτη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, κρατώντας μακριά υγρασία, σκουριά και επιβλαβή ζωύφια.

Στις εισαγόμενες αποθήκες μας χρησιμοποιείται μόνο επιλεγμένη σκανδιναβική ξυλεία η ευκαμψία της οποίας την καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση σε κατασκευές.

Η σκανδιναβική ξυλεία αναπτύσσεται αργά σε ψυχρότερες περιοχές της Βόρειας Ευρώπης και χαρακτηρίζεται για αξιοπιστία στην κατασκευή, μακροζωία, δομική αντοχή και αισθητική εμφάνιση. Όλα αυτά τα φυσικά πλεονεκτήματα ενισχύονται από τον εμποτισμό που χαρίζει στο ξύλο ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι σε παράγοντες που προκαλούν φθορά, όπως οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η χρήση και ο χρόνος.

Η κατασκευή τους πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο ISO-9001 ενώ κάθε ξύλινη αποθήκη παραδίδεται έτοιμη προς συναρμολόγηση, σε ένα ή περισσότερα πακέτα – ανάλογα με το μέγεθος. Μέσα σε κάθε πακέτο συσκευάζονται με ασφάλεια όλα τα μέρη μαζί με λεπτομερείς οδηγίες για τη συναρμολόγησή τους.

Τιμή

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο